Leksikografska obrada frazema tipa biti dobra srca i čovjek dobra srca - Fink-Arsovski, Željka (Array, 1988)
Kod leksikografske obrade frazema navedenog tipa prisutna su najmanje dva problema: treba, kao prvo, odlučiti smatramo li lekseme biti i čovjek frazeološkim komponentama ili samo kolokacijom, a drugi je kako ćemo bilježiti te frazeme - kao jednu natuknicu ili kao dvije. U članku se daje moguće rješenje tih problema.