Neobjavljeni Desničin rukopis - Roić, Sanja (Array, 1997)
Medju neobjavljenim rukupisima Vladana Desnice pronadjen je tekst autorskog citanja i interpretacije Danteove kancone, u kontekstu novele "Od jutra do vecera".