Novi aspekti kulta božice Terra Mater - Sanader, Mirjana (Array, 1996)
Na osnovi natpisa s žrtvenika iz rimske provincije Dalmacije analizira se kult božanstva Terra Mater čiji su štovatelji bili određene grupacije državnih službenika.