Bibliografija prof. dr. Nade Klaić - Janeković Roemer, Zdenka; Goldstein, Ivo; Budak, Neven (1989)
Članak donosi pregled radova prof dr. Nade Klaić, nastalih tijekom četrdeset godina rada. Brojnim knjigama i raspravama, a napose sintezama hrvatske srednjovjekovne povijesti, Nada Klaić je unaprijedila hrvatsku historiografiju. Njezine teze o problemima hrvatske povijesti potaknule su brojne diskusije i pokazale se nezaobilaznima u svakom budućem istraživanju.
HRV