Putovima hrvatskih organskih idioma - Kuzmić, Boris (Array, 1999)
Prikaz knjige Josipa Lisca "Hrvatski govori, filolozi, pisci". Autor podrobno prikazuje knjigu i upozorava na njezina najvažnija dostignuća.