Recenzija knjige Stjepana Damjanovića "Filološki razgovori&#34 - Žagar, Mateo (Array, 2000)
Recenzija knjige Stjepana Damjanovića "Filološki razgovori".Autor upozorava najvažnija dostignuća i promatra knjigu u okviru dosadašnjeg Damjanovićevog rada.