Etimologijsko-motivacijski rječnik staropoljske antroponimije - Frančić, Anđela (Array, 1999)
Prikaz pet knjiga objavljenih pod zajedničkim naslovom "Slownik etymologiczno-motywacyjny staropolskich nazw osobowych"