Etimologijsko-motivacijski rječnik staropoljske antroponimije - Frančić, Anđela (1999)
Prikaz pet knjiga objavljenih pod zajedničkim naslovom "Slownik etymologiczno-motywacyjny staropolskich nazw osobowych&#34
Projekt MZOS
HRV