Predgovor: Iz prošlosti Evrazije - Heršak, Emil (1999)
Riječ je o uvodnom tekst u tematski broj časopisa posvećenom etničnosti u evrazijskim razmjerima. U prvom dijelu, autor predstavlja sam naziv i pojam Evrazije, a zatim opisuje i članke u tematskom broju.
Projekt MZOS
HRV