Filozofija glumice - Čale Feldman, Lada (Array, 1999)
Članak nudi novu interpretaciju Pirandellovog komada Naći se, te se usput bavi pitanjem feminističke revizije tradicije filozofije glumca, jednako kao i iz nje proizašle glumačke filozofije života.