Varljivi identiteti: Orlandove transsupstancijacije - Čale Feldman, Lada (Array, 2000)
Generički neodrediv tekst Orlanda Virginije Woolf, koji vrvi spolnim inverzijama, pobudio je mnoga, posve oprečna tumačenja, koja se ovdje promatraju kao oblik naknadnog teorijskog presvlačenja i zakrivanja, zapravo nedohvatljivosti njegova neugasivog interpretativnog kapaciteta.