Spolna metateza i kazališna metalepsa u hrvatskom dramskom modernizmu i postmodernizmu - Čale Feldman, Lada (Array, 2000)
Članak uspoređuje retorički postupak i ideološke konotacije spolne metateze (inverzne rodne identifikacije) autora i protagonista, te usporedni postupak kazališne metalepse (urušavanja ontoloških razina unutar drame) u nekolicine hrvatskih dramatičara (Vojnović, Matković, Marinković, Pavao Pavličić, Slobodan Šnajder).