Hrvatski književni list - između slobode i zabrana - Šute, Ivica (1999)
Hrvatski književni list izlazio je od travnja 1968. do studenog 1969. i autor je izvršio tematsku analizu njegovog sadržaja.
Projekt MZOS
HRV