Kumrovec, Sv. Rok, rezultati arheoloških istraživanja - Filipec, Krešimir (1999)
1994. godine vršena su istraživanja na baroknoj kapeli sv. Roka u Kumrovcu. Ustanovljene su dvije faze gradnje. U malđoj fazi radi se o longitudinalnoj crkvi koja ima poligonalno svetište.
Projekt MZOS
HRV