O porijeklu salonitanskog biskupa i mučenika Domija - Jarak, Mirja (Array, 1998)
U radu se ukazuje na nedovoljnu utemeljenost općeprihvaćenog mišljenja o istočnom porijeklu salonitanskog biskupa i mučenika Domnija.Uzimajući u obzir prvenstveno kasnoantičke pouzdane izvore, može se pokazati da je Domnijevo zapadno porijeklo jednako tako moguće kao i istočno.