Zbirka starogrčke koroplastike na Brijunima - Sanader, Mirjana (1998)
U ovom su radu objavljeni metodološki postupci i rezultati postignuti fizikalnom - termoluminiscencijskom analizom grčkih statua koje su čuvaju na Brijunima. Isto tako su prikazani rezultati stilističke i tipološke analize figurica.
Projekt MZOS
HRV