Smeće u kulturi XX. stoljeća - Oraić Tolić, Dubravka (1999)
Promišlja se o smeću i načinima na koje se civilizacija i kultura nosila sa otpadom, te na koji je način smeće promijenilo oblik umjetnosti 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV