Suvremena hrvatska proza. Izazov zbilje - Oraić Tolić, Dubravka (2001)
Promatraju se poetički modeli suvremenih hrvatskih proznih autora. Uočava se njihovo okretanje zbilji kao temeljni poetički poticaj.
Projekt MZOS
HRV