Intranet - novo rješenje za interne komunikacije - Stančić, Hrvoje (Array, 1996)
Autor piše o intranetu novom rješenju za interne komunikacije temeljenom na Internet tehnologiji. Uvodno govori o Internetu, te pojavi virtualnoh interaktivnih tvrtki. Zatim, u središnjem dijelu, objašnjava novi pojam intranet. U nastavku govori o njegovoj uporabi, prednostima i nedostacima u odnosu na postojeća rješenja, te o zaštiti od neovlaštenog pristupa ugradnjom programske podrške firewall.