Gospodarska povijest u školskim udžbenicima (1945.-1999.) - Šute, Ivica (2001)
Osvrt na zastupljenost i obradu tema iz gospodarske povijesti u nastavnim udžbenicima od 1945. do kraja 20. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV