Elektronička knjiga i muzeji - Živković, Daniela (2001)
Autorica daje definiciju elektroničke knjige i objašnjava njezine specifičnosti u odnosu na tiskanu knjigu. Ističe važnost autorskog prava u proizvodnji i čitanju elektroničkih knjiga s posebnim osvrtom na elektroničke publikacije u muzejima.
Projekt MZOS
HRV