Library legislation and free access to information as new topics in LIS education - Horvat, Aleksandra (2000)
Uvođenje i koncipiranje novoga modularnog kolegija o zakonodavstvu za knjiznice u studij bibliotekarstva.
Projekt MZOS
ENG