Recent trends and developments in publishing in Croatia - Živković, Daniela (2001)
Rad donosi prikaz tradicionalnog nakladništva u Hrvatskoj s obilnim statističkim podacima za razdoblje od 1990.-2001. godine. Na temelju izvornog istraživanja prati pojavu elektroničkog nakladništva u zemlji od 1993.-2001. godine te zaključuje poticajnim prijedlogom elektroničkog nakladništva za Hrvatsku.
Projekt MZOS
ENG