Suvremena knjiga : značaj elektroničkog nakladništva - Živković, Daniela (2000)
Na uzorku od 27 zemalja autorica je provjerila primjenu Unescove definicije knjige donesene 1985. Koristeći međunarodni standardni broj ISBN kao parametar za postavljanje nove definicije knjige, zaključuje da je knjiga svaki sadržaj omeđeneog karaktera objavljen na bilo kojem mediju
Projekt MZOS
HRV