Što se događa s knjigom danas? - Živković, Daniela (Array, 2001)
Rad opisuje razvoj elektroničkog nakladništva. S autorskopravnog gledišta objašnjava značenje pojmova objavljivanje i čitanje elektroničkih publikacija u usporedbi s tiskanim.