Domaće tijelo feminističke teorije - Čale-Feldman, Lada (2001)
Tekst daje pregled hrvatske recepcije angloameričke i francuske feminističke kulturne, napose književne i kazališne kritike, osobito s obzirom na promijenjene političke i kulturne uvjete u Hrvatskoj devedesetih.
Projekt MZOS
HRV