"Šteta što je kurva: Glumica i njezina dvojništva između postkomunizma i posthumanizma - Čale Feldman, Lada (2001)
Članak smješta sudbinu dviju hrvatskih glumica u ratnim devedesetima u kontekst prije svega diskurzivne proizvodnje njihove anateme ili deifikacije, te kroz prizmu Girardove antropologije analizira logiku njihova opsesivna diskurzivnog udvajanja u medijima, visokoj i niskoj, lokalnoj i globalnoj imaginaciji.
Projekt MZOS
HRV