Motivi usmenih predaja u novijem čakavskom pjesništvu Istre - Rudan Kapec, Evelina (2000)
U članku se istražuje motive usmenih predaja u novijem čakavskom pjesništvu Istre, kontekst u kojem se pojavljuju i njihovu ulogu u okviru poetike određenog autora.
Projekt MZOS
HRV