Ante Škegro: Gospodarstvo rimske provincije Dalmacije, Zagreb 1999., Hrvatski studiji - Olujić, Boris (Array, 2001)
Prikaz knjige Ante Škegro: Gospodarstvo rimske provincije Dalmacije, Zagreb 1999., Hrvatski studiji