Triplex Confinium. Međunarodni istraživački projekt: ciljevi, pristupi, metodi. - Roksandić, Drago (2001)
Problemi, pristupi i metode istraživanja u projektu "Triplex confinium"
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV