Jazykovaja kartina doma v horvatskom, pol'skom i russkom jazykah - Pintarić, Neda (2003)
U radu autorica analizira jezičnu sliku leksema dom u hrvatskoj, poljskoj i ruskoj frazeologiji.
Projekt MZOS
RUS