Science, Space, Time: Contours of (Croatian) Literary Antrhopology - Čale Feldman, Lada (2002)
U članku se raspravlja o poziciji hrvatske folkloristike u metodološkom kontekstu književne antropologije, kao novije orijentacije unutar transdisciplinarnog zaokreta književne prema kulturnoj teoriji, kao i u kontekstu etičko-političkih izazova hrvatskoga postsocijalističkog razdoblja.
Projekt MZOS
ENG