Medijacije Medeje - Čale Feldman, Lada (2003)
U članku se usporedbenom analizom dvaju dramskih tekstova nastalih u postsocijalističkom kontekstu, jedne mađarske i jedne hrvatske inačice antičkog mita o Medeji, promišlja razlikovnost muške i ženske spisateljske perspektive s obzirom na tranzicijsku problematiku matičnih sredina mađarskog autora i hrvatske autorice.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV