Northrop Frye, anatomija šekspirologije - Čale Feldman, Lada (Array, 2002)
U članku se raspravlja o šekspirološkom nasljeđu opsežnog književnoteorijskog opusa kanadskog teoretičara Northropa Fryea, osobito s obzirom na činjenicu da je šekspirologija generator i prvotno mjesto oprimjerenja novijih književnoteorijskih pojmova i škola, koje su izrazito kritične prema Fryeovu doprinosu.