Jednočlane rečenice u suvremenome standardnom jeziku s osobitim obzirom na neke rubne slučajeve - Čilaš, Marica (2001)
U članku se kratko prikazuju najsuvremeniji kroatistički i slavistički pristupi jednočlanim rečenicama, a potom se upozorava na neke rubne primjere - na rečenice koje dosad, zbog toga što su zu klasifikaciji rabljeni isključivo gramatički kriteriji, nisu smatrane jednočlanima
Projekt MZOS
HRV