Problem ponavljanja prekinutoga ponavljanja - Užarević, Josip (Array, 2003)
Problematizira se postavka I. Smironova i J. Faryna da je ponavljanje prekinutoga ponavljanja "univerzalno razlikovno obilježje književnoga (umjetničkoga) diskurza ili literarnosti".