La réforme de l'église et l'architecture du premier age roman en Croatie - Jurković, Miljenko (2002)
Sintezna rasprava o crkvenoj reformi na istočnojadranskoj obali u 11. stoljeću i njezine refleksije na formu i funkciju u arhitekturi
Projekt MZOS
FRA