Projet de corpus d'architecture du premier millenaire europeen - Jurković, Miljenko; Brogiolo, Gian-Pietro (2002)
Autori pišu o velikom međunarodnom projektu izrade korpusa arhitekture prvog milenija.
Projekt MZOS
FRA