Kartografske obavijesti o gradovima na širem prostoru Triplex Confiniuma (1550-1700) - Štefanec, Nataša (Array, 2000)
Koristeći zemljopisne karte kao primarni izvor, autorica je pokušala istražiti važnost i klasifikaciju urbanih središta na prostoru Triplex Cofniniuma u razdoblju od 1550. do 1700. godine.