Karolinška Europa - Karlić, Ivana; Maraković, Nikolina (2001)
Autorice daju prikaz međunarodnog znanstvenog skupa koji je pratio veliki međunarodni projekt "Karlo Veliki i stvaranje Europe&#34
Projekt MZOS
HRV