Vukovarski arhitekt Fran Funtak - Prva faza stvaralaštva (1910. - 1918.) - Damjanović, Dragan (2002)
U članku se obrađuje prva faza arhitekturalnoga stvaralaštva vukovarskog arhitekta Frana Funtaka. Nakon kratkog opisa Funtakova školovanja te gospodarskog, političkog i umjetničkog konteksta tadašnje Slavonije prelazi se na analizu pojedinačnih konkretnih ostvarenja.
Projekt MZOS
HRV