Imena u Drnju od 1918. do 1977. godine - Petrić, Hrvoje (Array, 2000)
Autor istražuje društvene i gospodarske procese u Drnju kraj Koprivnice, regija Podravina, Republika Hrvatrska te njihov utjecaj na davanje osobnih imena od 1918. do 1977. godine.