Tehnika, sublimno i kulturalne razlike - Grgas, Stipe (2003)
Autor u radu pristupa pitanju tehnologije povezujući ga s pojmom sublimnoga i kako se taj odnos manifestira u jednom dijakronijskom nizu. Na primjeru irske kulture, navodi potrebu kulturalne diferencijacije pojma kulture.
Projekt MZOS
HRV