Podrijetlo lakanovske psihoanalize u filozofijskom subjektu - Matijašević, Željka (Array, 2002)
Članak razmatra odnos između psihoanalitičke teorije Jacquesa Lacana i transcendentalne filozofije, usredotočujući se na pitanje podrijetla psihoanalitičkog subjekta.