Slovenskí Chorváti, Etnokultúrny vy ́vin z pohl'adu spolocˇenskovedny ́ch poznatkov, Ján Botík, Bratislava, Lucˇ, 2002. - Grbić, Jadranka (Array, 2002)
Tekst je prikaz knjige Jána Botíka: Slovenskí Chorváti, Etnokultúrny vy´vin z pohl'adu spolocˇenskovedny´ch poznatkov.