Slovenskí Chorváti, Etnokultúrny vy´vin z pohl'adu spolocˇenskovedny´ch poznatkov, Ján Botík, Bratislava, Lucˇ, 2002. - Grbić, Jadranka (2002)
Tekst je prikaz knjige Jána Botíka: Slovenskí Chorváti, Etnokultúrny vy´vin z pohl'adu spolocˇenskovedny´ch poznatkov.
Projekt MZOS
HRV