Rock po istrijanski. O popularnoj kulturi, regiji i identitetu, Sanja Kalapoš, Zagreb, Jesenski i Turk, 2002. - Grbić, Jadranka (2002)
Tekst je prikaz knjige Sanje Kalapoš: Rock po istrijanski: o popularnoj kulturi, regiji i identitetu.
Projekt MZOS
HRV