Udruga za istraživanje povijesti žena Klio - Ograjšek, Ida (Array, 2003)
Tekst daje kratak prikaz razvoja ženske povijesti i povijesti roda i upoznava čitatelje s radom Udruge za istraživanje povijesti žena- Klio.