Gospodarstvo primorskih Bunjevaca - Aralica, Višeslav (Array, 2000)
U članku je prikazano gospodarstvo Bunjevaca senjske okolice, s naglaskom na proučavanje stočarstva kao osnovne i najtipičnije privrede primorskih Bunjevaca.