Gospodarstvo primorskih Bunjevaca - Aralica, Višeslav (2000)
U članku je prikazano gospodarstvo Bunjevaca senjske okolice, s naglaskom na proučavanje stočarstva kao osnovne i najtipičnije privrede primorskih Bunjevaca.
HRV